Dags för detaljplanering! (bröllopsskor)

Nu börjar det bli dags att styra med detaljer inför bröllopet. Vilka skor ska jag ha? Vilken frisyr? Hur ska vi duka borden och dekorera lokalen? Det känns som små detaljer, men det är verkligen det som tar mest tid och energi av allt. Det är inte svårt att boka en kyrka eller skicka in ett papper till Skatteverket - Det är NU jobbet börjar.
 
Angående skorna är jag i valet och kvalet om jag ska ha klack på eller inte. Om jag har klack; ska jag då gå i det hela dagen, eller vill jag byta till platta skor framåt kvällen? Jag har i dagsläget provat skor på stan, men det är ganska svårt ändå att hitta VITA skor med klack (helst kil), de flesta verkar vara i någon slags beige ton. Det kanske funkar med beiga skor i och för sig, vem kommer ens se mina skor? Klänningen är ju lång :)
 
 
Dessa skor har jag i veckan beställt hem från Zalando. Det känns som en lagom hög kilklack, och jag provade liknande skor av Tommy Hilfiger på stan tidigare, de var superbekväma. Så om jag gillar dessa när de kommer blir de kanske det högklackade alternativet. Som lågklackat alternativ tänker jag i så fall bara en vit enkel ballerinasko, eller en snyggare tygsko á la converse typ. :)
 
Vad tror ni? Klackar hela dagen? Inga klackar alls? Byta inför festen?
 
#1 - Malin Hulth

Åh vad roligt det ska bli med bröllop! Jag skulle nog satsa på ett par (eller flera) skor som du känner dig bekväm i och som är sköna att ha på sig länge. Jag hade klackar som jag trodde att jag "gått in" men när det va dags för fest och dans fick jag skoskav och det slutade med att jag gick barfota resten av kvällen. Så här i efterhand skulle jag önskat att jag hade haft något att byta till senare på kvällen 😊

Svar: Åh tack för din kommentar, bra tips från dig som har erfarenhet från er stora dag :D Jag misstänkte att det kanske kunde bli så haha Måste vara svårt att gå in ett par skor ordentligt när man bara går med dem inomhus (man vill ju inte att de ska bli smutsiga ute innan bröllopsdagen :P )
millamellan.se

#2 - Malin Hulth

Haha nej precis. Jag tyckte det va jättesvårt att hitta skor. Jag hade ett par vita pumps med låg klack (behöver ju inte direkt några klackar men det är fint ;p) Jag har använt dom en gång och det var i kyrkan på bröllopet sen på festen åkte dom av. Skorna syns ju inte jättemycket under klänningen heller 😊