Äntligen utskickade

I och med att vi gifter oss på sommaren i semestertider ville vi vara ganska tidiga med att skicka ut inbjudningskort. Målet var att bestämma oss för vad vi ville ha och börja fixa i januari, ungefär 7 månader innan bröllopet. Nu är vi allmänt sega med det mesta och så här 5 månader innan bröllopet har vi äntligen fått iväg inbjudningarna, haha! Bättre sent än aldrig som man brukar säga, right? 


Under perioden det såldes regnbågsfrimärken i butikerna (hösten 2016) bunkrade jag upp med ett gäng sådana. Jag köpte nog mer än 70 stycken haha och nu fick vi användning för dessa skönheter på inbjudningarna :D


Inbjudningskort

För ett år och tre månader sedan

 
Vi har vetat att vi ska gifta oss sedan december 2015 då sambon friade i direktsänd tv. Det var helt sjukt! Regeln är ju egentligen att giftermålet ska ske inom ett år efter att någon friat, men då vi ville ha sommarbröllop blev det naturligt att vi valde sommaren 2017. Man kan tycka att vi hade gott om tid att planera på, och det hade vi ju, 1,5 år är lång tid! Men ju mer tid du har, desto lättare tar du på saker och ting haha. Så det började egentligen hända något på riktigt först när det var ett år kvar till datumet.

Det vankas bröllop - nu väcker vi liv i bloggen!

Bild från bröllopsmässan på Frimis i vintras. 
 
 
Men hej alla fina människor som fortfarande har tålamod och tittar in här ibland!
 
Jag har varit inaktiv åtminstone det senaste året, men potentiellt ungefär sådär tre år. Nu är det som så att vi planerar bröllop om ett halvår och det är ju en ganska stor grej i livet. Jag kände att nu är det dags att väcka liv i bloggen! Jag kommer inte att uppdatera varje dag, men förhoppningsvis kommer ni att få hänga med lite i bröllopsplaneringen, och så klart, en större uppdatering på den stora dagen.
 
Så, välkomna till baka hit! :)
 
Bilden är tagen på bröllopsmässan som var någon gång i november/december 2016 på Frimis. Här fanns en del utställare som hade med bröllop att göra (kläder, DJ, blommor, ringar, bubbel, frisör, tårtor osv). Mässan var inte så stor, men det var ändå ett bra tillfälle att börja fundera och få inspiration på. Här var det fortfarande ungefär 10 månader kvar till bröllopet.