Provuppsättning

 
Nu är bloggen på banan igen, vi hade en liten incident av inte-betala-fakturan-för-domänen-och-förvänta-sig-att-bloggen-ska-fungera-ändå. Heheh. Men det talar vi inte mer om nu utan nu fortsätter vi prata bröllop här.
 
Den här veckan, min första semestervecka (av totalt två), har mycket tid gått åt diverse "bröllopsfix". Det är väl kanske inte så att jag lever och andas bröllop direkt, men så här på sluttampen av planeringen börjar det bli ganska intensivt.
 
Idag var jag på provuppsättning hos frissan. Tyvärr var min ordinarie frisör på Hårboden i Vikingstad inte tillgänglig på vårt datum men rekommenderade bland annat en tjej som heter Caroline på Studio 22 i Linköping och där fick jag tid som tur var! :) Jag bokade frisören i mars och vi gifter oss i augusti. Tips är att boka frisör TIDIGT, särskillt om det är baltider eller mitt i sommaren, flera frisörer var redan uppbokade när jag ringde.
 
Jag ville ha en lockig bas och som en "halvuppsättning", det vill säga att det skulle hänga ner hår. Först provade vi med en fläta på sidan men jag kände att mitt ansikte blev så "naket" så. Jag är van vid att ha hår hängande vid ansiktet och när vi flätade sidan blev det helt... tomt. Så vi skippar flätan och kör lite textur bara med ett lockigt fall där bak. Tror det kommer bli toppen. Blommorna på bilden är från studion och jag kommer inte att ha sådana på den stora dagen.