Festhäfte - work in progress

 
Nu är det ju om sagt lite av det sista rycket när det gäller bröllopet. Nu måste det till exempel fixas festhäfte. Ett festhäfte brukar ligga på varje gästs plats i festlokalen. Häftet kan vara mer eller mindre avancerat - från att bara innehålla en meny för vad som serveras under kvällen, till att innehålla sångtexter, presentation av gästerna och korsord om brudparet. Enligt egen erfarenhet är de här jätteroliga att titta i så det har känts viktigt för oss att ha detta på vår bröllopsfest.
 
Har haft problemet med att jag inte haft Word på min dator, men insåg igår att det inte kommer funka att skapa något över huvud taget utan Word, haha. Jag fick lov att skaffa Word för 89 kronor i månaden men det känns ändå helt okej, det går ju att säga upp detta när som helst efter bröllopet.
 
Jag har laddat ner fonts(typsnitt) från Dafont och överväger att köpa cliparts från Etsy (det finns huuur fina bilder som helst där), men har inte riktigt kommit så långt i skapandet som ni ser ovan haha. Vi kommer att ha fyra papper inklusive fram och baksida, och då kände vi att vi fick med allt vi ville ha i häftet. Det blir ändå 14 sidor som går att skriva på (vi viker ett A4 på längden).