Bröllopsgrupper på facebook - ångest och inspiration i ett

Nu har vi passerat strecket för en månad kvar till bröllop. Herrejisses.
 
För några månader sedan gick jag med i en bröllopsgrupp på facebook och jag har sällan fått sådan ångestöver allt som postas där. Ni vet; perfekt dekorerade lokaler, dyra ringar och organiserade godishörnor med vackra skyltar med text i skrivstil. Men jag har också fått väldigt bra inspiration från den här gruppen, så det är verkligen tudelat. Samtidigt som många lägger flera hundra tusen på sitt bröllop finns det också par där som klarar sig på en 15.000 kronors budget - det är inspirerande! Vissa lyckas trolla något enormt med sina pengar. Wow!
 
Om du går i giftastankar kan jag både rekommendera de här grupperna men också säga att du borde avstå från dem haha. Kanske åtminstone stänga av aviseringar och bara surfa runt när du söker inspiration för något speciellt eller kanske har en fråga själv du vill ställa i gruppen.
 
I efterhand önskar jag att jag hade tittat mer i köp och sälj-gruppen efter dekorationer, kanske till och med klänning, andrahandsvärdet på bröllopsklänningar verkar vara rätt så kasst, så vill man ha en fin klänning till bra pris är andrahandsmarknaden helt perfekt (nackdel med att åka och prova klänning hemma hos folk dock). På något sätt hade det varit skönt att börja i de här grupperna för att samla inspiration och idéer och först efter det påbörja egna inköp.
 
Några av de bröllopsgrupper som finns på Facebook