Nu är vi herr och fru!

 
 Bild: Maria Graube (min kära mamma som ställde upp och fotade vigsel och bröllopsmiddagen)
 
Nu är vi hemma, hemma från en helt underbar och fantastisk dag. Efter långt planerande klaffade i princip precis allt hela dagen. Barnen var änglar och både vi och våra gäster hade roligt på efterfesten. Över förväntan!
 
Är så spänd på att få se bilder från vår fotograf Knugen Photography och förhoppningsvis från gästerna (hint hint till er som var där och som läser här ;D ). Just i skrivande stund pågår uppackning av saker, sortering av mobilbilder och avfrostning av frys, sånt som man gör så här dagen efter haha, så jag ber att få återkomma med en (eller fler) längre uppdatering framöver.
 
 
 
 
 

Tre dagar kvar - nagelfix

 
Tre dagar kvar nu!
Idag fixade jag naglarna för första gången i hela mitt 28 åriga liv. Efter mycket velande gick jag på rekommendation till Sense n beauty som passande nog låg nästan granne med där jag bor - supersmidigt. Jag anser mig själv vara lite av en anti-nagel-person, om man nu kan vara det haha. Jag gillar inte långa naglar helt enkelt. Men ville ändå göra detta till bröllopsdagen för att det ser fräscht ut och många kommer ju att titta på mina händer.
 
Jag gjorde en väldigt neutral fransk toning. Vi byggde ingen längd alls och jag behöll formen rundad. Blev superbra! Kommer jag bli "hooked" på att fixa naglarna nu? Det verkar ju vara lite som en drog för andra. Men nja, jag tror inte det faktiskt. Jag är nog mer en "hår-junkie" än en "nagel-junkie", men fint blev det :)
 
 
 

Nedräkning - 6 dagar kvar

Jag fick till mig att det var lite dåligt med uppdatering på bloggen. Jag veeet, men har knappt hunnit med någonting senaste tiden haha, förlåt <3 (kan eventuellt vara så att jag prioriterat typ pokemon raids också)
 
Det är sex dagar kvar till den stora dagen och det mesta har väl fallit på plats (och det som inte har det hinner vi inte fixa nu ändå haha). Imorgon hämtar jag klänningen och ikväll sitter vi och häftar ihop festhäften tillsammans. Det är så många beslut att ta när man planerar bröllop och så många saker att ta hänsyn till (ekonomi, tycke och smak, bekvämlighet osv). Hade aldrig i min vildaste fantasi fattat att det skulle vara så här att planera bröllop. Börja i god tid säger jag bara (men inte i FÖR god tid så att ni ångrar er fram och tillbaka för många gånger haha)!
 
Under sommarveckorna har det blivit en del spring i affärer och pysslande. Bland annat har vi sytt vimplar, en på 10 meter och en på 7 meter. Det tog sin lilla tid ;P
 
 
Blivande mannen fick äran att vända ut och in på vimplarna
 
 
En massa vimplar ihopsydda, väntar på att bli strukna
 
Strukna vimplar nålas på bomullsbandet för att sedan sys fast